Přihlášení
Login:
Heslo:
Zapomenuté heslo
Zapomenuté heslo
Členské číslo:
<< Zpět na příhlášení
Přihlásit

Oslavy 30. výročí Sdružení sportovních svazů ČR

Ve čtvrtek 4. listopadu 2021 se v prostorách Letenského zámečku v Praze 7 uskutečnilo setkání zástupců Sdružení sportovních svazů České republiky a jeho členských svazů – spolků u příležitosti oslav 30 let novodobého působení Sdružení na české sportovní scéně.


Oslavy 30. výročí Sdružení sportovních svazů ČR
Autor: Ing. Pavel Troller | Datum: 9.11.2021 - 00:00 | Zhlédnuto: 1436x

Toto výročí slavilo Sdružení v roce 2020 a setkání bylo původně plánované na 18. listopadu loňského roku. Epidemiologická situace a opatření proti šíření nemoci covid-19 však setkání v loňském roce znemožnila. 

V rámci oslav tohoto kulatého výročí se předseda Sdružení JUDr. Ing. Zdeněk Ertl rozhodl ocenit vybrané osobnosti z řad funkcionářů a sportovců (bývalých i současných) členských svazů a Sdružení samotného. Na setkání byli přítomni nejen oceněné osobnosti, ale také zástupci svazů, a to zakládajících i přidružených, které se do Sdružení přidaly v posledních dvou letech. Za Svaz záchranných brigád kynologů ČR byly nominovány a oceněny tyto osobnosti: in memoriam dlouholetý prezident svazu Ms. Vladimír Kuchta, vedoucí jihomoravské brigády Miloš Mazálek, bývalý prezident IRO Dr. Wolfgang Zörner, dlouholetý funkcionář svazu Ms. Květoslav Štibora a Mistryně světa Jana Šmídová z jihočeské brigády. Všem oceněným gratulujeme a děkujeme za dlouholetou obětavou práci!

Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknout článek
Aktuální informace
Praktický závod v kategoriích STOPA a PLOCHA, 19.10.2024
Pozvánka na praktický závod záchranných kynologických týmů určený pro středně pokročilé.
17.4.2024 22:26

... přejít na aktuality