Vodní pohár Nechranice 2020

Dne 26.7. 2020 se uskutečnil druhý ročník Vodního poháru Nechranice v kategoriích ZVP 1 a ZVP 2. Tentokrát výkony startujících dvojic posuzovala paní Jarmila Machulková a pan Pavel Troller.


Vodní pohár Nechranice 2020
Autor: Jarka Machulková | Datum: 26.7.2020 - 00:00 | Zhlédnuto: 4381x

I když nám počasí letos nepřálo a skoro celý den propršel, závodníkům a jejich psím parťákům to vůbec nevadilo. My jsme tak mohli vidět krásné výkony startujících.
V kategorii ZVP 1 nastoupily dvě dvojice, kdy se na prvním místě umístila Zuzana Ludvíková
a Bowen Magic of Czech a na druhém místě Petra Svobodová a Ardien Abelis Tamelians. Obě tyto dvojice svůj úspěch ještě doplnily složenou zkouškou ZVP 1.
V kategorii ZVP 2 nastoupilo celkem šest dvojic. Zde už se někomu dařilo více, někomu méně. Tři dvojice, které prošly všemi speciálními cviky i poslušností, také dosáhly limitu ke splnění zkoušky. Při konečném sčítání bodů hrála hlavní roli poslušnost, protože všechny tři dvojice získaly za speciální cviky maximum možných bodů. A jak to vše dopadlo? První místo obsadila Iveta Katrevová a Image Krásná Lukrécia, druhé místo Markéta Nováková a Enshine Amyflatt a třetí místo Pavlína Tláskalová a Brayen Kendy Gold.
Všem ještě jednou srdečně gratulujeme a přejeme mnoho dalších úspěchů.

Velké poděkování patří nejen rozhodčím a psovodům, ale také pomocníkům, kteří zajišťovali hladký průběh celé akce. Také sponzorům patří velké díky a my doufáme, že nám zůstanou nakloněni i v dalších ročnících Vodního poháru Nechranice.

Výsledky naleznete zde:

Vodní pohár - ZVP2, ZVP1

Vedoucí akce Miroslava Pýchová


Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknout článek
Aktuální informace
PRAKTICKÝ ZÁVOD KYNOLOGICKÝCH ZÁCHRANNÝCH TÝMŮ / 21.-23.6.2024 / Lysá Hora - Beskydy
Pozvánka na MOD 2024 - praktický 24h závod záchranných týmů kolem Lysé Hory
28.2.2024 17:03

... přejít na aktuality