Přihlášení
Login:
Heslo:
Zapomenuté heslo
Zapomenuté heslo
Členské číslo:
<< Zpět na příhlášení
Přihlásit

KZJ Meeting 2024 - praktický závod

Ve dnech 26. - 28.4.2024 pořádala Kynologická záchranná jednotka ČR další ročník oblíbeného praktického dvoudenního Mezinárodního meetingu - závodu tříčlenných družstev kynologických záchranných týmů.


KZJ Meeting 2024 - praktický závod
Autor: L.Dlouhá | Datum: 29.4.2024 - 00:00 | Zhlédnuto: 103x

Na meeting letos dorazilo pět družstev složených ze členů SZBK ČR zabývajících se praktickou záchranařinou. Meeting byl perfektně organizačně zajištěn a nabídl účastníkům čtyři pracoviště v sutinách a tři v plošném hledání, vždy  se zajímavými scénaři a vždy trochu jinak postavenými pravidly pro týmovou spolupráci v družstvech. Součástí byl tradičně též 17km pochod s plnou výbavou pro záchranné práce, noční nasazení, stanoviště s prověřením první pomoci lidem i první pomoci psům a slaňováním se psy.  

Na setkání kynologických týmů tohoto druhu nejde ani tolik o body, jako o prověření si schopností a hlavně o setkání psovodů z různých organizací. I tak byly ve finále meetingu po nedělním součtu výsledků z jednotlivých nasazení  obsazeny stupně vítězů a závodníci si odnesli velmi bohaté ceny a dárky. Vítězem se stal tým ze SZBK ve složení Veronika Čejková, Zuzka Kratěnová a Pavla Kaňková Veselá.  I další dvě místa patřila svazovým týmům, přičemž při pohledu na stupně vítězů bylo potěšitelné, že většina členů těchto týmů patří k úspěšným absolventům svazových prověrek praktického nasazení či atestů MV.

Organizátorům velký dík za tuto akci!


Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknout článek
Aktuální informace
1.6.2024, Chbany
Blíží se 22.ročník prestižního závodu Pohár prezidenta v kategorii ZZP3, ještě se můžete hlásit
25.4.2024 17:43

... přejít na aktuality