Přihlášení
Login:
Heslo:
Zapomenuté heslo
Zapomenuté heslo
Členské číslo:
<< Zpět na příhlášení
Přihlásit

Soustředění pro figuranty PPN aneb reportáž z pohledu účastníka

V termínu 27. - 29.10. 2023 proběhlo pod vedením organizačního týmu svazových plošných prověrek soustředění pro figuranty, kteří se letos účastnili Prověrky praktického nasazení. Avšak v tomto soustředění se role obrátily — přečtěte si krátké zhodnocení z pohledu jednoho z nich.


Soustředění pro figuranty PPN aneb reportáž z pohledu účastníka
Autor: Š. Luhanová | Datum: 13.11.2023 - 00:00 | Zhlédnuto: 922x

Figuranti, kteří pomáhají na akcích jako je PPN, mají většinou své vlastní psy, s nimiž se věnují záchranářské kynologii. A za „odpracované“ hodiny v terénech je nyní čekala také náležitá odměna ve formě soustředění pro figuranty — a to přímo v krásné přírodě Kokořínských lesů. O akci byl velký zájem a účastníci si měli možnost vyzkoušet opravdu mnoho věcí a nabrat informace, které se jim budou hodit v rámci jejich kynologické praxe.

Během dvoudenního soustředění byly terény uzpůsobené každému účastníkovi a především každému psovi. Skvělý organizační tým připravil rozmanité činnosti zahrnující prohledání malé sutiny, hledání v přírodních jeskyních, prověření ovladatelnosti psa a v neposlední řadě také prohledávání cest a sektorů.

Akce se zúčastnilo z řad prověrkových figurantů deset  psovodů, každý zúčastněný měl příležitost sdílet své zkušenosti a poznatky, což přispělo k vytvoření velmi otevřeného prostředí. Celkově lze říci, že soustředění pro figuranty PPN poskytlo nejen zaslouženou odměnu, ale také přineslo obohacující informace a posílilo naši týmovou spolupráci.


Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknout článek
Aktuální informace
1.6.2024, Chbany
Blíží se 22.ročník prestižního závodu Pohár prezidenta v kategorii ZZP3, ještě se můžete hlásit
25.4.2024 17:43

... přejít na aktuality