Přihlášení
Login:
Heslo:
Zapomenuté heslo
Zapomenuté heslo
Členské číslo:
<< Zpět na příhlášení
Přihlásit

Úspěšný sutinový přebor v Bořím lese

Ve dnech 1.-2.7.2023 proběhl na výcvikové základně JmZBK v Bořím lese u Břeclavi druhý letošní sutinový přebor podle zkoušky ZZP 2.


Úspěšný sutinový přebor v Bořím lese
Autor: | Datum: 5.7.2023 - 00:00 | Zhlédnuto: 462x

Sutinového vyhledání 5 osob v neurčeném poměru ve dvou různých terénech se zúčastnilo 9 kynologických týmů. Závod posuzovali rozhodčí Pavel Svoboda a Ing. Pavel Troller. Oba při vyhlášení závodu po skončení nočního speciálu ve tři hodiny ráno konstatovali, že viděli navzdory dusnému letnímu počasí pěkné práce psů a psovodů v denním i nočním terénu a uspokojivé provedení poslušností. Celkem bylo splněno 7 limitů zkoušky a v součtu s výsledky z prvního dubnového přeboru tak do kvalifikační tabulky pro výběr na letošní Mistrovství republiky SZBK ČR je nyní k dispozici 9 týmů z kategorie ZZP2.

Vítězem sutinového přeboru v Břeclavi se stala Mgr. Lucie Dlouhá ze ZBK Praha s fenou australského ovčáka Fortunate Desire Diandra, která s výsledkem 278 bodů ve známce velmi dobře získala též ocenění za nejlepší speciální práce a současně obhájila i splněnou zkoušku z dubnového přeboru ZZP 2. Na stříbrné pozici se umístila Hana Habrová z Vysočiny s malinoisem Alex Moravia Arabas, která celkovými body 272 ve známce velmi dobře také obájila zisk sutinové zkoušky ZZP 2 z dubnového přeboru. Třetí místo získala domácí Jindřiška Zapletalová s australským honáckým psem Agbar Magical Maestro, která si navíc zasloužila i ocenění za nejlepší poslušnost.

Za uspořádání závodu ve skvělé atmosféře a za tradiční pohostinnost děkujeme pořadatelské ZBK 11 včetně všech pomocníků. Za fotografie z průběhu závodu děkujeme strecansky.art

Celkové výsledky zde https://www.zachranari.cz/vysledky/sutinovy-prebor-2_1728.html 

Foto ke stažení /do 19.7.2023 zde www.uschovna.cz/zasilka/LMR2H75TW8H26ITW-VR7


Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknout článek
Aktuální informace
1.6.2024, Chbany
Blíží se 22.ročník prestižního závodu Pohár prezidenta v kategorii ZZP3, ještě se můžete hlásit
25.4.2024 17:43

... přejít na aktuality